complete inrichting van

Boot, caravan en camper-kussens

Wanneer uw kussens thuis, op de boot, in de caravan of camper, die vaak speciale vormen en maten hebben vervangen moeten worden kunt u onze expertise inschakelen. Wij bespreken graag uw wensen en gezamenlijk bepalen we de mogelijkheden.  Door onze jarenlange ervaring leveren wij maatwerk en maken graag voor u een passende offerte. Verder kunt u van ons een goed advies verwachten over de hardheid van uw zitkussens en wij ook hier leveren maatwerk. Vakmanschap, kwaliteit en goede service staan bij Meubelstoffeerderij Commandeur hoog in het vaandel.

Sunbrella en VYVA Fabrics stoffen

Wij zijn officiële dealer van deze prestigieuze merken.

Meubelstoffeerderij Commandeur

Stoffen speciaal gemaakt voor buitengebruik en watersport

INDOOR & OUTDOOR FURNITURE FABRICS
Sunbrella is een 100% Solution Dyed Acryldoek welke speciaal ontwikkeld is voor buitengebruik.
De Sunbrella stoffen zijn voorzien van een specifieke waterafstotende nabehandeling die het doek beschermt tegen vlekken, vetvlekken, vloeistoffen en opspattend zout water of chloorwater. Sunbrella wordt dus speciaal ontwikkeld om gedurende het hele jaar buiten te worden gebruikt, in de tuin, op een terras of op het dek van een boot.

Bent u benieuwd? Laat u adviseren, maak een afspraak of kom langs, wij zijn graag uw partner voor kussenstoffering in Haarlem, Heemstede, Kennemerland, Haarlemmermeer en omstreken.

Adres

Jan van Krimpenweg 69
2031 CH Haarlem

Openingstijden
MA T/M VRIJ 09:00 – 16:00 uur
(Zaterdag op afspraak)

Contact

info@meubelstoffeerderij-commandeur.nl

Telefoonnummer: 06 55365181

of Whatsapp: 06 55365181